• Wij

  KiWi Media Producties al bijna 9 jaar een dynamisch mediabureau, dat in 2010 is opgericht en blijft ontwikkelen. In 2019 gaan we met ons magazine ZorgZaken het werk van Zorg en Welzijn belichten, tevens blijven we het bewegen promoten met onze Beweegt uitgaves.

  De bedrijfsactiviteiten bestaan uit het uitgeven van bladen en het ontwikkelen van blad- of andere mediaconcepten.

   

  Onze opdrachtgevers zijn soms uitgevers, maar vaak ook andere organisaties (Humanitas, Gemeenten, Musea, Feestweek organisaties) die bijvoorbeeld een relatiemagazine of krant willen uitbrengen.

  Daarnaast kiezen de meeste opdrachtgevers ervoor om ook de exploitatie en eventuele advertentiewerving bij ons onder te brengen.

 • Beweegkranten

  Bewegen is een onderwerp dat tot de verbeelding spreekt. Met elkaar hebben we de plicht om er voor te zorgen dat we niet alleen in een fraaie omgeving wonen, maar ook in veilige en een gezonde omgeving, waar mensen plezier beleven aan sport en een gezonde levenswijze nastreven.

  Noordenveld in Beweging

  Ook op het gebied van Kunst en Cultuur heeft de gemeente Noordenveld veel te bieden. Noordenveld in Beweging is een bewaarspecial voor alle inwoners van de gemeente Noordenveld. Om die initiatieven te ondersteunen geven wij 3 x per jaar deze krant uit, met als thema: sport, bewegen, gezondheid en cultuur.

  't Westerkwatier Beweegt

  ‘t Westerkwartier Beweegt is een bewaarspecial voor alle inwoners van de gemeente Westerkwartier. Om die initiatieven te ondersteunen geven wij 3 x per jaar deze krant uit.

   

   

   

  De Walden Beweegt

  De Walden Beweegt is een bewaarspecial voor alle inwoners van de gemeenten Achtkarspelen, Tietjerksteradiel en Noardeast-Fryslan. Om die initiatieven te ondersteunen geven wij 2 x per jaar deze krant uit.

   

   

   

  Zuid Oost Friesland Beweegt

   

  Zuid Oost Friesland Beweegt is een bewaarspecial voor alle inwoners van de gemeenten Opsterland, Westellingwerf en Oostellingwerf. Om die initiatieven te ondersteunen geven wij 2 x per jaar deze

  krant uit.

  Aanleveren

  Heeft een lid van uw vereniging sportief succes, meldt het dan bij ons dan maken wij er melding van in de volgende krant.

  Ook andere successen van teams, in welke tak van sport dan ook, en eventueel voorzien van een foto, zijn van harte welkom. henk.tekst@gmail.com

 • ZorgZaken

  In dit informatief magazine “ZorgZaken” willen we niet alleen Zorg en Welzijn bespreken, maar ook Veiligheid is één van de

  belangrijkste voorwaarden voor een aantrekkelijke woon- en leefomgeving. Uiteraard hopen we ook dat er mensen

  zullen zijn die, na het lezen van dit magazine, in de Zorg of Welzijn aan het werk willen.

  Nederland mag trots zijn op zijn niveau van zorg, hulpverlening en welzijn. In de hectiek van de dag vergeten we het soms wel eens, maar de mensen die werken in de sector Zorg en Welzijn doen belangrijk, zwaar en mooi werk. Goede zorg- en welzijnsvoorzieningen zijn onontbeerlijk voor het welbevinden van mensen en hun mogelijkheden om zelfstandig te functioneren.

   

  De manier waarop wij omgaan met ziekte en gezondheid is in beweging: van de behandelkamer naar de huiskamer en van het ziekenhuis naar de smartphone.

  Dankzij de technologische ontwikkelingen kunnen mensen langer thuis blijven wonen, hoeven ze minder vaak naar het ziekenhuis, en kunnen vaak beter geholpen worden.

  Gemeenten spelen een sleutelrol in het samenspel van wonen, welzijn en zorg. Goede zorg voor kinderen en jongeren, passende ondersteuning en begeleiding naar werk voor inwoners zorgt voor een volle deelname aan de samenleving, maar tegelijkertijd is er vergrijzing en sluit het woningaanbod en de zorg- en welzijnsvoorzieningen niet altijd meer aan op de vraag.

   

  Ook zijn er nog steeds gevaren die soms op de loer liggen en daarom geven we een aantal tips en aanbevelingen over wat je moet doen als je iets signaleert. Dat mag voor iedereen als een morele verplichting worden gezien. Vooral omdat iedere burger het verdient om iets van zijn leven te kunnen maken. Dat is in het belang van ons allemaal.

  Zorgzaken is uitgebracht in::

  Hoogezand/Sappemeer, Oldambt, Delfzijl, Loppersum en Appingedam, Westerkwartier, Veendam, Pekela en Westerwolde

  Momenteel zijn we bezig met de uitgaven:

  Stadskanaal en Groningen.

 • Naast de periodieke uitgaven van Beweegt kranten, Zorgzaken, verzorgt KiWi Media Producties tevens éénmalig Dorpsfeest kranten (Marum en Tolbert) of een Fit Magazine voor voetbalvereniging GRC in Groningen, maar ook meer frequent terugkerende uitingen zoals, Bakkeveen Actief, Bewegings Special, Jaarmarkt krant Niekerk, Humanitas, ‘t Damhûs en tevens ook boeken.

  Boek

  "Dit wil ik al ik er niet meer ben"

  Een persoonlijk boek als levenstestament

  Dit wil ik als ik er niet meer ben. Een soort van testament maar dan niet voor na je dood maar voor je dood. Het is een boek waar mensen iets in kwijt kunnen over zichzelf maar het belangrijkste is wat ze willen als ze komen te overlijden. Het is een persoonlijk boek waarin je kunt schrijven maar waar je ook zelf teksten en foto's in kunt verwerken.

  Meer informatie, of wilt u een

  boek bestellen?

  www.ditwilikalsikernietmeerben.nl

 • Kijf & Witte grafisch vormgeving gevestigd in de

  Tolberterstraat 31 in Leek

   

  Henk Kijf en Roy Witte hebben samen tientallen jaren ervaring in het grafisch vakgebied, onder andere in het opmaken en verzorgen van teksten en advertenties. Inmiddels werken in het team twee vaste krachten die zich voornamelijk bezighouden met de samenstelling, opmaak en lay-out van diverse producties. Een huisstijl ontwerpen, advertenties opmaken, brochures samenstellen, het verzorgen van drukwerk, copywriting, jubileumboeken, webdesign,

  bij Kijf & Witte draaien ze er hun hand niet voor om.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Folders, brochures,

  magazines, nieuwsbrieven en drukwerk

   

  Kijf & Witte verzorgt voor u folders, brochures, magazines en nieuwsbrieven. Vanaf het ontwerp tot de aflevering van het product zorgen wij voor goede communicatie tussen u als opdrachtgever en ons personeel. Doordat wij goed samenwerken met diverse drukkerijen in Nederland kunnen wij u kwalitatief hoogwaardig drukwerk in grote oplages aanbieden.

  Een aantal van onze opdrachtgevers

   

   

   

   

  ×
  fsdfsdf