• Wij

  Sport, Bewegen en Zorg & Welzijn zijn de pijlers waarop onze uitgeverij rust. De verbinding maken tussen de aanbieders van zorg, sport en bewegen kan soms lastig zijn en daarom is het belangrijk dat elke partij zijn rol in de samenwerking oppakt.

   

  De 9e editie van de “Bakkeveen Actief” is alweer uitgebracht. We verwachten een heel mooie zomer. Niet alleen met het weer, maar ook activiteiten en ontspanningsmogelijkheden. Dit kun je allemaal lezen in onze krant. Tevens veel informatie over overnachtingen , rustpunten en horeca.


  Onze themakrant Westerkwartier Beweegt en Noordenveld in Beweging gaat over het sporten en bewegen in de regio en wil graag een bijdrage leveren aan een fitte en vitale samenleving waar iedereen in een gezonde omgeving kan sporten.

  Sportverenigingen en gemeentelijke instanties zorgen voor de redactionele inhoud en samen met onze journalisten streven wij naar veelzijdige berichtgeving met inhoud.

   

  ZorgZaken is een A3 (tabloid) Krant waarin de zorg in de ruimste zin van het woord belicht wordt. Maar ook een veilige leef- en woonomgeving draagt bij aan ons welzijn.

   

  Onze opdrachtgevers zijn vaak ook andere organisaties (Humanitas, Gemeenten, Musea, Evenementenbureau’s) die bijvoorbeeld een relatiemagazine of krant willen uitbrengen.

 • Beweegkranten

  Bewegen is een onderwerp dat tot de verbeelding spreekt. Met elkaar hebben we de plicht om er voor te zorgen dat we niet alleen in een fraaie omgeving wonen, maar ook in veilige en een gezonde omgeving, waar mensen plezier beleven aan sport en een gezonde levenswijze nastreven.

  Noordenveld in Beweging

  Ook op het gebied van Kunst en Cultuur heeft de gemeente Noordenveld veel te bieden. Noordenveld in Beweging is een bewaarspecial voor alle inwoners van de gemeente Noordenveld. Om die initiatieven te ondersteunen geven wij 3 x per jaar deze krant uit, met als thema: sport, bewegen, gezondheid en cultuur.

  't Westerkwatier Beweegt

  ‘t Westerkwartier Beweegt is een bewaarspecial voor alle inwoners van de gemeente Westerkwartier. Om die initiatieven te ondersteunen geven wij 3 x per jaar deze krant uit.

   

   

   

  De Walden Beweegt

  De Walden Beweegt is een bewaarspecial voor alle inwoners van de gemeenten Achtkarspelen, Tietjerksteradiel en Noardeast-Fryslan. Om die initiatieven te ondersteunen geven wij 2 x per jaar deze krant uit.

   

   

   

  Zuid Oost Friesland Beweegt

   

  Zuid Oost Friesland Beweegt is een bewaarspecial voor alle inwoners van de gemeenten Opsterland, Westellingwerf en Oostellingwerf. Om die initiatieven te ondersteunen geven wij 2 x per jaar deze

  krant uit.

  Aanleveren

  Heeft een lid van uw vereniging sportief succes, meldt het dan bij ons dan maken wij er melding van in de volgende krant.

  Ook andere successen van teams, in welke tak van sport dan ook, en eventueel voorzien van een foto, zijn van harte welkom. henk.tekst@gmail.com

 • ZorgZaken

  In dit informatief magazine “ZorgZaken” willen we niet alleen Zorg en Welzijn bespreken, maar ook Veiligheid is één van de

  belangrijkste voorwaarden voor een aantrekkelijke woon- en leefomgeving. Uiteraard hopen we ook dat er mensen

  zullen zijn die, na het lezen van deze krant, in de Zorg of Welzijn aan het werk willen.

  Nederland mag trots zijn op zijn niveau van zorg, hulpverlening en welzijn. In de hectiek van de dag vergeten we het soms wel eens, maar de mensen die werken in de sector Zorg en Welzijn doen belangrijk, zwaar en mooi werk. Goede zorg- en welzijnsvoorzieningen zijn onontbeerlijk voor het welbevinden van mensen en hun mogelijkheden om zelfstandig te functioneren.

  Vooral tijdens de corona-crisis hebben we de zorgmedewerkers leren kennen tijdens hun werkzaamheden.

   

  Ook zijn er veel vacatures in de zorg en worden er opleidingen gegeven.

   

  In onze uitgave van ZorgZaken oog voor onze ouderen en roepen we op om een opleiding te volgen in de zorg.

   

  In Noord-Nederland gaan we vanaf 2021 het magazine in krantvorm uitgeven (A3 tabloid) om een groter verspreidings gebied te creëren.

  Momenteel zijn we bezig met de A3 (tabloid) uitgave in de gemeenten:

  Smallingerland, Coevorden, Westerveld, Hoogeveen, Emmen

 • Puzzelkrant

  Ontspannings- en Puzzelkrant

  Onzekere tijden zorgen voor een maatschappij waarin er heel veel mensen zijn die iets voor elkaar willen betekenen en zo ontstaan de mooiste ideeën, initiatieven en alternatieven.

  Ondanks het feit dat er op het gebied van sport, bewegen en evenementen niet veel te doen is, hebben we toch gemeend om een krant uit te brengen. Een krant met prijspuzzels en er wordt massaal gereageerd via de mail en post.

   

  Er gloort gelukkig alweer een klein beetje hoop. We mogen zelfs weer op vakantie. Let alsjeblieft goed op elkaar, in het bijzonder op degenen die wat extra steun kunnen gebruiken. We slaan ons er beslist doorheen.

   

  Puzzelkrant 2020 is uitgebracht in de Gemeente:

  Westerkwartier, Noordenveld, Tynaarlo en Hogeland.

   

   

  Lekker puzzelen

  Puzzelkrant is uitgebracht in Gemeente:

  Westerkwartier, Noordenveld, Tynaarlo

   

 • Naast de periodieke uitgaven van Beweegt kranten, Zorgzaken en de Puzzelkrant verzorgt KiWi Media Producties tevens éénmalig Dorpsfeest kranten (Marum en Bakkeveen) of een Fit Magazine voor voetbalvereniging GRC in Groningen, maar ook meer frequent terugkerende uitingen zoals, Humanitas dat dit jaar 75 jaar bestaat, Bakkeveen Actief, Jaarmarkt krant Niekerk, ‘t Damhûs en tevens ook boeken.

  Boek

  "Dit wil ik al ik er niet meer ben"

  Een persoonlijk boek als levenstestament

  Dit wil ik als ik er niet meer ben. Een soort van testament maar dan niet voor na je dood maar voor je dood. Het is een boek waar mensen iets in kwijt kunnen over zichzelf maar het belangrijkste is wat ze willen als ze komen te overlijden. Het is een persoonlijk boek waarin je kunt schrijven maar waar je ook zelf teksten en foto's in kunt verwerken.

  Meer informatie, of wilt u een

  boek bestellen?

  www.ditwilikalsikernietmeerben.nl

 • Kijf & Witte grafisch vormgeving gevestigd in de

  Tolberterstraat 31 in Leek

   

  Henk Kijf en Roy Witte hebben samen tientallen jaren ervaring in het grafisch vakgebied, onder andere in het opmaken en verzorgen van teksten en advertenties. Inmiddels werken in het team twee vaste krachten die zich voornamelijk bezighouden met de samenstelling, opmaak en lay-out van diverse producties. Een huisstijl ontwerpen, advertenties opmaken, brochures samenstellen, het verzorgen van drukwerk, copywriting, jubileumboeken, webdesign,

  bij Kijf & Witte draaien ze er hun hand niet voor om.

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  Folders, brochures,

  magazines, nieuwsbrieven en drukwerk

   

  Kijf & Witte verzorgt voor u folders, brochures, magazines en nieuwsbrieven. Vanaf het ontwerp tot de aflevering van het product zorgen wij voor goede communicatie tussen u als opdrachtgever en ons personeel. Doordat wij goed samenwerken met diverse drukkerijen in Nederland kunnen wij u kwalitatief hoogwaardig drukwerk in grote oplages aanbieden.

  Een aantal van onze opdrachtgevers

   

   

   

   

  ×
  fsdfsdf